Veerkracht

header-veerkracht

Wil jij meer mentale veerkracht? Zit je in een burn-out? Wil jij vermijden dat je vast komt te zitten in een emotie of een stemming en wil je liever de situatie op afstand kunnen bekijken? Ben je bang om nieuwe taken aan te pakken, nieuwe mensen te leren kennen, onzekere situaties het hoofd te bieden? Heb je faalangst? Wil je de dagelijkse stress aankunnen en het positieve zien? Wil je je zelfvertrouwen verbeteren?

“Veerkracht is de manier waarop we in het leven staan. Het is de kracht vanuit jezelf om met dankbaarheid te kijken naar het verleden, het nu aan te kunnen met de nodige relativiteit en spankracht en positief te kijken naar wat nog komt in de toekomst.”

Fysische, emotionele en mentale gezondheid hangen samen en beïnvloeden hoe we kijken naar de wereld rondom ons en naar onszelf en hoe we de gebeurtenissen ervaren. Een holistische aanpak waar voeding, beweging en ontspanning mee bekeken worden in het licht van mentale veerkracht is een aanrader.

Mijn aanpak

Mijn aanpak en visie is proces- , oplossings- en veranderings gericht. We starten reeds tijdens de eerste sessie met de situatie/gevoel/gedrag/gedachte, datgene wat jij wil veranderen en door jou als probleem wordt ervaren.

Zo zie je en ervaar je resultaten en veranderingen en merk je of  mijn aanpak bij jou past. Je weet natuurlijk zelf best waar jouw streefdoel ligt en welke punten je wil zien verbeteren.

Het is niet nodig jouw verhaal steeds opnieuw te doen, of jouw emoties te benoemen of de traumatische gebeurtenis te vertellen. We gaan aan de slag met methodieken waarbij dit niet nodig is.

Of het nu gaat over angst, stress en burn-out, een traumatische gebeurtenis of een ander doel dat je wil realiseren; we bekijken samen de huidige situatie en welke stappen je kan nemen, welke richting je kan uitgaan, wat de manier is om er te komen rekening houdend met de tijd die nodig is.

Zijn er negatieve emoties in het verleden of heb je niet zo’n goed zelfbeeld, dan kan dit worden aangepakt.

Wat levert het je op?

  • Meer zelfvertrouwen en draagkracht
  • Inzicht en veranderingen in overtuigingen en in jouw zelfbeeld
  • Emotionele balans en loslaten van ongewenste emoties en overtuigingen
  • Inzicht in mogelijke valkuilen voor de toekomst
  • Een Ik in balans

Met deze nieuwe mogelijkheden, overtuigingen en zelfbeeld, en met wie jij nu bent kan je een toekomst plannen, zien en jouw doelen realiseren.

Tijd voor verandering?

Stel je voor hoe het morgen zou zijn om je fitter en energieker te voelen, jouw gezondheid in eigen handen te hebben en meer zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren?